Bild av en dator. Klicka för att komma till kursen Anpassad IT

Att studera på Mora Folkhögskola är kostnadsfritt och studiemedelsberättigat via CSN. Har du frågor gällande studielån/bidrag kontakta CSN. Men det finns vissa avgifter när man studerar. Kurslitteratur och kursmaterial betalar du till exempel själv. För allmän kurs varierar denna kostnad beroende på vilka ämnen du läser.

Obligatoriska kostnader

Anmälningsavgift

En bekräftelseavgift på 300 kronor tillkommer när du tackar ja till din plats. Den avgiften återbetalas i form av avdrag från omkostnadsavgiften.

När du tackat ja till en plats förbinder du dig att närvara vid ett förmöte i andra delen av oktober i Skattungbyn. Se mer under fliken förmöte.

Omkostnadsavgift

Du betalar all kurslitteratur och allt kursmaterial själv, ca 2500 kronor beroende på personliga val.

Studerande på kursen Ekologisk odling och hållbar livsföring betalar en omkostnadsavgift på 500 kr/termin.
I denna avgift ingår kopiering och utskrifter samt elevförsäkring. Kostnaden täcker även kost i Skattungbyn under första kursveckan i januari samt kaffe/the/saft under hantverksdagarna på Mora Folkhögskola.

Har du frågor gällande studielån/bidrag kontakta CSN direkt.

Du som söker Mora folkhögskola uppmuntrar vi att läsa mer om skolformen, vår huvudman Landstinget Dalarna och Folkbildningsrådet som fastställer de riktlinjer och verksamhetsmål vi ska uppfylla.

 

 

Vi ser framemot din ansökan!

Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer